Актуелно

Потписан уговор о реализацији пројекта „Опремање осам учионица у ОШ „Боривоје Ж. Милојевић“ ИО Красава намештајем“

Данас је у Амбасади Републике Пољске у Београду потписан уговор о финансирању пројекта под називом „Опремање осам учионица у ОШ „Боривоје Ж. Милојевић“ ИО Красава намештајем“. У име школе из Крупња потписивању уговора присуствовале су директорица Славица Крстић, координаторка пројекта и помоћник директора у ИО Красава Јелена Пурковић и секретар Скупштине општине Крупањ Тања Тодоровић.

Додела Вукових диплома

Данас су у нашој школи додељене Вукове дипломе и награда ђаку генерације. Генерација осмака које испраћамо има доста сјајних ученика, честитих, добрих и вредних. Честитамо им свима на овом великом и важном признању, уз жељу да наставе у том смеру током даљег школовања. Желимо им много успеха у даљем животу и школовању, као и свим осталим осмацима.

Носиоци Вукових диплома за школску 2023./2024.годину су:
 1. Теодора Грујичић
 2. Софија Миладиновић
 3. Сара Стојановић
 4. Никола Ђурић (ђак генерације)
 5. Ирена Ђокић
 6. Вук Ђукић
 7. Лена Поповић
 8. Јелена Прокопић
 9. Катарина Радишић
10. Јован Ђукановић
11. Милица Ђукановић
12. Теодора Ђуричић
13. Никола Богдановић

Ђак генерације Никола Ђурић

На крају сваке школске године Наставничко веће проглашава ђака генерације на основу Правилника о избору ђака генерације, тако што се сваки ученик, кандидат за ђака генерације, бодује.
Ђак генерације за школску 2023/2024. годину је Никола Ђурић, који се током осмогодишњег школовања истакао својим знањем, залагањем и освајањем диплома на разним такмичењима и носилац је дипломе „Вук Караџић“.
Никола, честитамо!

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ ПРВАКА

Поштовани родитељи,

Општина Крупањ ће и ове 2024/25. године обезбедити бесплатне уџбенике за ученике  1. разреда. Пошто од ове школске године не постоји могућност наручивања књига преко школе потребно је да родитељи сами купе уџбенике и сачувају рачун. Новац од куповине уџбеника ће бити рефундиран од стране Општине Крупањ. До 10. Септембра потребно је да школи доставите следеће:

  • Очитана лична карта
  • Копија жиро рачуна и банковне картице
  • Рачун од куповине уџбеника.

Списак уџбеника са издавачима за 1.разред биће Вам достављен а налази се и на сајту ОШ „Боривоје Ж. Милојевић“.

Саветујемо Вам да куповину уџбеника обавите што пре у књижарама у Лозници или неким другим књижарама (пожељно је до краја маја како би књижаре могле на време да Вам обезбеде уџбенике).

За Мину Перишић прикупљено 232 000

Турнир у малом фудбалу је по броју учесника и екипа који су се пријавили премашио сва очекивања. Победник турнира за ученике петог и шестог разреда је одељење V3, за ученике седмог и осмог разреда одељење VII2. Поред победничких екипа, поносни смо на све учеснике турнира и њихову фер-плеј игру. Кроз смех, забаву и дружење прикупили смо 232 000 динара за лечење Мине Перишић. Чињеницу да смо још једном успели да на делу покажемо мото наше школе – да за наше ученике не постоје препреке када је реч о хуманости. Крупањ се још једном показао као место племенитих људи. Хвала свима који су дошли и подржали турнир. Овом приликом се посебно захваљујемо пријатељима и спонзорима који су увек уз нас када су хуманитарне акције у питању : организаторима турнира Јовани Зељић и Јелени Пурковић, свим ученицима и деци Крупња, као  и Ученичком парламенту,  фотографима Леи Васиљевић (Актива спорт), као и Горици (Телевизија Крупањ), колективу Основне школе са својим издвојеним одељењима, колективу спортске хале у Крупњу, Спортском савезу Крупањ, ПУ „Наша радост“ Крупањ, Туристичкој организацији Крупањ, председнику Општине Младену Стефановићу, ФК Академија Рађ, ФК Рађевац, ФК Столице, Лаф Кржава, САР Дивљаковић, АиС турсу, Мењачници Боги11, Мењачници Пурко85, предузећу Машинска обрада метала Младеновић, САР Митровић Бећари, Фрикосу, САР Немања Ивановић, Муљо плус, ДП Wood Шурда, Трактор том, Радио Крупњу, Зега д.о.о, Dambo bar and play, Црквена општина Красава, Пико д.о.о, Duo Construction, ПС КОП Дејан Јанковић, Јагодња д.о.о, Монтер терм д.о.о, Кафићу Corso, Карика д.о.о, Васиљевић Милошу, Пантић Миловану, судијама турнира Немањи Вучићевићу Сеници, Милану Тасовцу који су делили правду на хуманитарном турниру, наставницима физичког васпитања који су заслужни да се турнир успешно завршио и за фер плеј игру ,  учитељици Антонић Биљани. Честитамо свима на успеху и свим такмичарима на једном дивном догађају путем дружења, осмеха и лепе атмосфере, а то је оно што је најважније. Верујемо да ће Мина победити у својој најважнијој утакмици а ми јој овим путем упућујемо подршку. Уверени смо да је овај турнир само један од многих које ћемо организовати у будућности.

 

image_pdfimage_print
Zoom in Regular Zoom out
јул 2024.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031