ПП служба

Новогодишњи базар у Крупњу

Да су ученици наше школе деца великог срца, доказали су и овог пута, учешћем у Новогодишњем базару.

Ученички парламент са стручним сарадницима Слађаном Тешић и Јованом Зељић и ученици групе „Наука је забавна“ са наставницом Јасмином Милутиновић су кроз радионице у школи, правили новогодишњи накит и вршили сапонификацију масти. Направљене сапуне и накит су изложили и продавали другог дана Новогодишњег базара. У продајној изложби прикључили су им се и учитељи из школе у Дворској.

Сав прикупљен новац биће намењен хуманитарним сврхама, показујући тако солидарност и бригу за оне којима је помоћ најпотребнија.

Овом приликом, желимо да похвалимо  ангажовање и труд свих ученика, стручних сарадника и наставника који су допринели успеху Новогодишњег базара.

 

Слични смо, различити и посебни

Данас, 29.11.2023. године стручни сарадници Слађана Тешић и Јована Зељић заједно са учитељицом Биљаном Антонић, реализовале су радионицу  „Слични смо, различити и посебни” за ученике 4/1 одељења. Радионица представља уводни део програма „Учионица добре воље”. Циљ ове радионице јесте упознавање са сличностима и разликама између нас и других, освешћивање тих сличности и разлика и њихово прихватање. Кроз активности деца се подстичу да схвате и прихвате сопствену индивидуалност, као и индивидуалност других особа. Вредност на чијем развијању ради ова радионица јесте толеранција на разлике.

image_pdfimage_print
Zoom in Regular Zoom out

Избор писма

фебруар 2024.
П У С Ч П С Н
« јан    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829