Хуманитарна представа „Коктел бајка“

Са великим поносом желимо да вас обавестимо о успеху представе ,,Коктел бајка“, коју су извели ученици млађих разреда Основне школе ,,Боривоје Ж. Милојевић“ две вечери за редом.

Сала је била препуна публике која је пажљиво слушала и уживала у изузетном извођењу наших младих глумаца.

Представа је рађена по тексту познатог аутора Тода Николетића, а режирале су је учитељице Љиљана Ковачевић и Данка Пајић.

Посебно смо поносни што је ова представа имала хуманитарни карактер. Приход од продатих улазница уплаћен је за лечење дечака Игора Бркића чиме смо показали колико је важно да подржавамо једни друге у тешким тренуцима.

Наши млади глумци, који су представу припремали похађајући једносменски обогаћени рад Мала школа глуме ,,Деца деци“, показали су изузетну посвећеност и таленат. Њихов наступ је био фантастичан и сваки аплауз који су добили био је заслужен.

Пре представе, публику је одушевила плесна група ,,Музика је свуда око нас“. Ове талентоване девојчице, које такође похађају једносменски обогаћени рад, постале су препознатљиве у нашем месту због својих наступа на свим важнијим манифестацијама. За њихов успех заслужне су учитељице Биљана Антонић и Сузана Петровић.
Дечија недеља у нашој школи

Дечија недеља је и ове године обележена пригодним активностима у нашој школи. Сваког дана од понедељка 2.октобра до петка 8.октобра је, како у матичној школи тако и у издвојеним одељењима, одржано много најразноврснијих активности које су биле у складу са темом “ Велико срце деце Србије“, која је мото овогодишње Дечије недеље. Активности: цртање кредом по бетону, спортски дан, радна акција, ликовне активности, позоришне представе, хуманитарне акције, воћне рапсодије, излети, маскенбал..

Фото галерија