Školsko takmičenje u stonom tenisu

1-naslovnaU ponedeljak 20.11.2017. godine održano je školsko takmičenje u stonom tenisu za učenike/ce 8. razreda. Narednih dana biće organizovana takmičenja i za učenike/ce od 5. do 7. razreda čime će se nastaviti dalja realizacija projekta „Organizacija sportskih školskih i rekreativnih takmičenja“. Projekat ima za cilj promociju školskog i rekreativnog sporta i uključivanje velikog broja dece i omladine u besplatne sadržaje, organizaciju i  većeg broja sportskih takmičenja (u stonom tenisu, kros, trka za srećnije detinjstvo, turniri u odbojci i malom fudbalu i drugim sportovima) i obezbeđivanja adekvatnih nagrada za učesnike (medalje i diplome). Ovo takmičenje održano je u organizaciji Sportskog saveza opštine Krupanj i OŠ „Borivoje Ž.Milojević“ uz angažovanje i koordinaciju nastavnika, profesora fizičkog vaspitanja, lica koja neposredno realizuju porojekat.

FOTO GALERIJA

PROGRAM ODVIKAVANJA OD RODITELJSKOG PRETERIVANJA

Bolesti zavisnosti

dsc07378Dana 20.11.2017. godine u našoj školi je održano predavanje o psihoaktivnim supstancama i bolestima zavisnosti za učenike 7. i 8. razreda. Predavanje je održala viša medicinska sestra Anica Mićić zajedno sa radnicima Crvenog krsta Krupanj.dsc07386

FOTO GALERIJA

Javne nabavke


 javne nabavke

JAVNA NABAVKA RADOVA:

GRAĐEVINSKI RADOVI  NA SANACIJI SPORTSKE HALE U KRUPNJU

DOKUMENTA ZA PREUZIMANJE:

 

Dečja nedelja u Krasavi

20171004_110643„Septembar je mesec za radosti nove, kada svaka škola svoje đake zove“. Septembar je za sve nas, ali i za sve naše đake, mesec novih početaka, ali i nove školske godine. Mesec kada se rađaju nova poznanstva, ali i nove lekcije. Kako one iz knjiga, tako i one druge. Učimo da čitamo, pišemo, pamtimo. Ali, učimo i da budemo ljudi. Uz pomoć učitelja i nastavnika, učimo kako da, kroz celo školovanje, što bolje primenimo sva stečena znanja.

Ali, škola za nas nije samo učenje, već je i druženje i zabava. Onda, kada sa svojim drugarima i učiteljima, izađemo napolje i uživamo u čarolijama prirode. Tako su i u našoj školi „Borivoje Ž. Milojević“, na radost sve dece, organizovani „Dani dečije nedelje“.20171003_094858

Raznolike aktivnosti koje su upotpunile ove dane, kao i dečiji smeh tokom druženja i osmišljavanja novih igara, a posebno požrtvovanost i maštovitost naših dragih učitelja, učinili su da dečiji dani postanu pravi praznik za svu decu, ali i za sve one koji se tako osećaju. Od ponedeljka do petka, njihovo vreme je bilo ispunjeno crtanjem šarenih staza, sportskim aktivnostima, kreativnom radionicom u kojoj su mališani pravili ramove za vesele fotografije, izvanredno osmišljenim maskenbalom koji je, bar u tim trenucima, odveo decu u njihov čarobni i zamišljeni svet, kao i tradicionalnim dečijim igrama. Na sveopštu radost, kako bi se zaokružilo celokupno druženje, na kraju „Dečije nedelje“, organizovana je žurka, kao epilog ovog divnog događaja.

FOTO GALERIJA

Zoom in Regular Zoom out
decembar 2017.
P U S Č P S N
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031