1

Позоришна представа „Новогодишња бајка“

Позоришна представа „Новогодишња бајка“ одржана је у четвртак, 27. децембра у 18.00h у великој сали Дома културе „Политика“ у Крупњу.

Представу су припремили чланови драмске секције „Школско позориштанце“ са својом наставницом Мирјаном Шереметов. Сценарио за ову представу настао је по мотивима „Снежне бајке“ коју је писао Бранко Милићевић Коцкица.

У представи су учествовали ученици четвртог, петог и шестог разреда: Јана Маринковић, Ања Перић, Емилија Дивљаковић, Никола Тодоровић, Тамара Остојић, Виктор Шереметов, Сања Недељковић, Теодора Пајић, Игор Мигић, Николина Стефановић, Тодор Васиљевић, Вукашин Марковић, Марија Прокопић, Софија Петковић, Теодора Петковић, Кристина Живановић и Кристина Јовић.

Сав приход од продатих улазница послужиће као помоћ деци у плаћању екскурзије. Овом приликом продато је 348 улазница и остварен је приход од 34800 динара. С обзиром на то да није било довољно одштампаних улазница, јер није очекиван толики број посетилаца, свако ко је дошао, а није имао улазницу, имао је прилику да гледа представу, тако да је позоришна сала Дома културе била испуњена до последњег места.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Мирјана Шереметов